null
null
Du er her: Forside  / Om oss
Alle priser vises i NOK, ink.mva

Staples - Norges eneste landsdekkende stormarkedskjede for kontoret!

Staples Retail Norway AS er et 100% eiet datterselskap av Staples. Selskapet er Norges eneste landsdekkende stormarkedskjede for kontoret, og består av 23 stormarkeder hvorav 20 er egeneide og 3 er franchisetagere.

Staples har et stort og spennende vareutvalg innen Kontor - Data - Kantine - Kontormøbler - Emballasje - Renhold - Reiseeffekter med priser som ligger gjennomsnittelig 30% under prisene til bokhandlerne. Staples er det rette handlestedet for små firmaer, nyetablerte firmaer, organisasjoner, idrettslag og borettslag, samt privatpersoner med hjemmekontor og studenter. Alle kan handle i Staples Stormarkeder og firma, organisasjoner, borettslag og idrettslag kan registrere seg som firmakunder, og dermed få firmaavtale og de fordelene det gir. Se nærmere informasjon om dette på våre sider for firmakunder.

Alle våre kunder kan velge om de vil handle sine varer direkte fra våre Staples stormarkeder som alle har gode parkeringsmuligheter og godt kvalifisert personale, eller fra vår nettbutikk og på den måten få varen levert på døren.